top of page
ull bilde kopi.PNG

Hvem er vi

Hvem er vi? Hva er vi? Hvorfor er vi en klubb?

Vi er en flokk jenter som elsker hester og et godt fellesskap, og dette ønsker vi å dele med alle. På Star stable eier vi en klubb som heter Light Wings, der er vi veldig inkluderende. Vi ønsker at alle som ønsker å bli med i felleskapet skal få muligheten til det, men som alle andre må man starte fra start og jobbe seg store. Her kan du finne grei info og vite men også noe som ikke er nødvendig å vite, men la oss starta med å fortelle lit om Klubben

Light Wings

Light Wings er en klubb med mange flotte jenter, og dersvere ikke så mange gutter. Vi holder til på Star stable Norway i en server som heter Misty Vally som er en av to på norsk.vi er 15+ medlemmer og vokser godt fremdeles. Vi starta opp ??.??2023. Vi har klubb antrekk og utstyr og en helt orginal logo laget av Andrea Darkknight som er en av eierne. Bland ho har vi også flere ledere og eiere som er med å gjøre klubben til det den er i dag. Isidora Graynight som er en av eierene i klubben. Du har også Lucy Brichtiger og Tuva Lionfeather som hjelper til både under akter, men også under planlegging av å spre budskapet vårt og å holde godt miljø i klubben. 

Budskap

I klubben er vi en godt gjeng men også veldig forskjellige, og det er det som gjør oss sterke. Vi ønsker å formidle og fremheve verdien av å ha et positivt og inkluderende miljø i klubben, der medlemmer støtter og oppmuntrer hverandre til å bli bedre ryttere og utvikle seg videre. I tillegg til dette ønsker vi som ledere å høre våre medlemmer, vi ønsker at alle kan si sine meninger selv om man ikke er den personen som snakker høyest. Derfor er det alltid mulig å kontakte hele ledelsen på discord eller i serveren vår. Vi ønsker også å ha en åpen server der, så vi kan få kontakt å oppmuntre di som ikke er med oss også.

I tilegg til at vi er et godt og tryggt miljø så ønsker vi å jobbe våre medlemmer bedre. Vi driver med dressur for å skape en forbindelse mellom medlemmene våres og fukuserer på viktigheten av å ha et sterkt samspill mellom alle spillerne og hestene. Dermed er det også viktig for å bygge dette opp å ha et godt treningsprogram og å sette seg realistiske mål. For å være med oss må du ikke være best eller bli best, men her har du muligheten til å jobbe deg bedre. Vi har grupper i dressur som er tilpassa dit nivå med forskjellige trenene som tar seg god tid til deg om det er det du trenger. Derfor tilbyr alle i ledelsen og våres dyktige ridelærerne privat timer. Hvis du i tilegg vil trene lit på egen hånd så har vi også lagt ut en oversikt over basic og mere avanserte øvelser under Aktiviteter

Historie

130CBCCC-0999-4AEC-93B6-96F0E472E28C.jpg

Historien er jo ofte ikke så viktig, og jeg sier ikke den er det her heller, menvi har en. Så her skal jeg fortelle i korte trekk hvem vi var.Alt starta med Sky Foreste, en klubb av Olivia Coolwater. Ho starta oppklubben i 2019, og jobbet seg opp fra bunden av. ho samlet en god del folkog fikk en fin sammensveiset gruppe. Andrea Darkknight var en del av lederene der og en utrolig flink og dyktig dressurtrener, men ho var der med en av sine andre brukere Agata Farborn som fremdeles er ubruk i dag. Isidora Graynight og Tuva lionfeather var også en del av denne klubben. sammen med den nesten fulle klubben ble vi en god gjeng som sammarbeidet både på akt men også på fritiden i spille. Men som alle gode gammle klubber så holder di ikke for alltid, ledelsen ble splittet på grunn av en krangel og klubben ble avviklet. Det skapte stor forvirning bland di tidligere medlemmene, men vi nektet å la oss stoppe av det når gjengen var så utrolig.

 

Kort tid etter starta Andrea opp en ny klubb navn West Pirates, og fikk samlett inn et ny gjeng med ledere og fikk med mange fra gammle sky forest. gjengen var endelig samlett og kunne starte på nytt. Selv Olivia ble med i denne. til slutt ble vi så store at vi måtte lage en ekstra klubb for å få plass til alle våres medlemmer. under denne var fremdeles Andrea leder, men en anden konto måtte holde klubben åpen siden man bare kan ha en klubb per konto. Dennes navn var ....Pirates. Denne klubben holdt på lenge, og vi ble en veldig aktiv klubb. Men store gleder tar slutt etter et par fine år. det ble en lang pause etter dette mens mange av medlemmene fremdeles hold kontakt. Nesten et år senere var mange begynt å bli mindre aktive etter mange års trofasthet til klubben. Men et fåtall av oss ble aktive igjen og Starta The Lades. Denne var var mest for felleskap, veldig få akter med gode venner. Selv med få akter hold vi sammen mye av tiden, det ble et par rolige måndter der Lederne selv vurderte å starte å spille igjen. The Ladies døde litt ut når folk egentlig følte seg ferdig for en stund.

 

Et halv år senere beste ledelsen av The lades seg om å starte på nytt, og her er vi; Light Wings, og her skal vi bli, for di som har vert med oss hele veien fra den første til det siste vil alltid savne Sky forest og West pirates, men vi er klare for en ny start, men nye medlemmer og et enda bedre samhold. Lederene våres har derfor år med erfaring, så dette skal vi klare. men vi trenger din hjelp, er du klar for en helt ny verden? 

Slutten?

Planen nå er å samle medlemmer og starte et felleskap, sånn som nevnt tidligere lengere oppe gir vi oss ikke uten stopp, siden 2019 har vi hold på, og lenger vil det bli. Selv om ikke alle som er med nå har samme historie, og mange har unike, spennene og mere gripende enn vår, vil det alltid være vår historie og derfor vår plan. Som alle årene vi har jobbet, skal vi fortsette. 

Dette er ikke slutten på historien, den har nettopp begynt!

Kontakte oss

Alle ledere er tilgjengelige å kontakte via Insta og Discord. På siden over ledere finner du mere info om denne muligheten

Ønsker du å bli med oss kan du søke enkelt her, eller kontakte ledelsen. vi håper å se deg 

Tuva Lionfeather 

Medie-ansvarlig

T.u.v.a.0.m.a.r.i.e@gamil.com

bottom of page