top of page

Hvem er vi? Hva er vi? Hvorfor er vi en klubb?

Vi er en gjeng med folk som elsker hester og et godt fellesskap, og dette ønsker vi å dele med alle. På Star Stable eier vi en klubb som heter Light Wings, der er vi veldig inkluderende. Her på nettsiden kan du finne litt av hvert av informasjon. La oss starte med å fortelle litt om Klubben!

Hvem er vi?

Skjermbilde 2023-06-26 222806.png

Hva leter du etter?

Klubb antrekk og utstyr 

Light Wings har et stilig antrekk, her finner du alt av info om det 

Tillit kontakt 

Trenger du noen å snakke med, uten at du vil at noen vet det er deg?

Er det noe du ønsker å si anonumt om miljø eller andre ting i klubbe?

Kontakt tillitskontaken vår, de er her for deg!

Bilder

Bilder fra klubb akt, fritid og andet gøy vi ønsker å vise verden

Regler

Her finner du reglene vi har i klubben for å oppretolde et godt og trykt miljø blandt våre medlemmer, men noe som er like viktig er nettvett. les alt om det her

Hvordan joine

For å bli med i Light Wings må du søke om plass, her finner du alt du trenger å vite for å bli med i klubben 

Ledelsen 

Ledelsen er de som tar agjørelser om klubbens fremtid, vi ønsker å inkludere og informere. ønsker du å vite mer om oss?

StarStable 2023-06-26 21-18-37_edited.jp

Light Wings er en klubb med mange flotte mennesker! Vi holder til på Star stable Norway i på serveren Misty Valley. vi er 20+ medlemmer og vokser godt fremdeles. Vi starta opp 04.03.2023. Vi har klubbantrekk og utstyr og en helt original logo laget av Andrea Darkknight. Bland ho har vi også flere ledere og eiere som er med å gjøre klubben til det den er i dag. Du har også Benedicta Sweeting, Caren Sweetmountain, Odette Bravedotter og Tuva Lionfeather som hjelper til både under akter, men også under planlegging av å spre budskapet vårt og holde godt miljø i klubben. 

Light Wings

I klubben er vi en godt sammensveisa gjeng som består av mange forskjellige personer og det er det som gjør oss sterke. Vi ønsker å formidle og fremheve verdien av å ha et positivt og inkluderende miljø i klubben der medlemmer støtter og oppmuntrer hverandre til å bli bedre ryttere og utvikle seg videre. I tillegg til dette ønsker vi som ledere å høre våre medlemmer, vi ønsker at alle kan si sine meninger selv om man ikke er den personen som snakker høyest. Derfor er det alltid mulig å kontakte hele ledelsen på discord eller i serveren vår. Vi ønsker også å ha en åpen server der, så vi kan få kontakt og oppmuntre de som ikke er med i klubben også.

I tillegg til at vi har et godt og trygt miljø så ønsker vi å jobbe mot å gjøre våre medlemmer bedre. Vi driver med dressur for å skape en forbindelse mellom medlemmene våres og fokuserer på viktigheten av å ha et sterkt samspill mellom alle spillerne og hestene. Dermed er det også viktig for å bygge dette opp å ha gode treningsprogram og å sette seg realistiske mål. For å være med oss må du ikke være best eller bli best, men her har du muligheten til å jobbe deg bedre. Vi har grupper i dressur som er tilpassa ditt nivå med forskjellige trenere som tar seg god tid til deg om det er det du trenger. Derfor tilbyr alle i ledelsen og våre dyktige ridelærere privattimer. Hvis du i tillegg vil trene litt på egen hånd så har vi også lagt ut en oversikt over basic og mer avanserte øvelser under Aktiviteter.

Budskap

her skal jeg fortelle i korte trekk hvem vi var og hvordan klubben har utviklet seg til det den er i dag. .Alt starta med Sky Forrest, en klubb av Olivia Coolwater. hun starta opp klubben i 2019, og jobbet seg opp fra bunden. hun samlet en god del folk og fikk en fin sammensveiset gruppe. Andrea Darkknight var en del av lederne der og en utrolig flink og dyktig dressurtrener, men hun var der med en av sine andre brukere (Agatha Farborn) som fremdeles er i bruk i dag. Tuva lionfeather var også en del av denne klubben. sammen med den nesten fulle klubben ble vi en god gjeng som samarbeidet både på akt, men også på fritiden. Men som alle gode gamle klubber så holder de ikke sammen for alltid. Ledelsen ble splittet på grunn av en krangel og klubben ble avviklet. Det skapte stor forvirring blandt de tidligere medlemmene, men vi nektet å la oss stoppe av det.

Historie

130CBCCC-0999-4AEC-93B6-96F0E472E28C.jpg

Kort tid etter startet Andrea opp en ny klubb ved navn West Pirates, og fikk samlet inn en ny gjeng med ledere og fikk med mange fra gamle sky forest. gjengen var endelig samlet og kunne starte på nytt. Selv Olivia ble med i denne. til slutt ble vi så store at vi måtte lage en ekstra klubb for å få plass til alle medlemmene våres. under denne var fremdeles Andrea leder, men en anden konto måtte holde klubben åpen siden man bare kan ha en klubb per konto. Dennes navn var ....Pirates. Denne klubben holdt på lenge, og vi ble en veldig aktiv klubb. Men store gleder tar slutt etter et par fine år. det ble en lang pause etter dette mens mange av medlemmene fremdeles hold kontakt. Nesten et år senere var mange begynt å bli mindre aktive etter mange års trofasthet til klubben. Men et fåtall av oss ble aktive igjen og Starta The Lades. Denne var var mest for felleskap, veldig få akter med gode venner. Selv med få akter hold vi sammen mye av tiden, det ble et par rolige måndter der Lederne selv vurderte å starte å spille igjen. The Ladies døde litt ut når folk egentlig følte seg ferdig for en stund.

 

Et halv år senere beste ledelsen av The lades seg om å starte på nytt, og her er vi; Light Wings, og her skal vi bli, for di som har vert med oss hele veien fra den første til det siste vil alltid savne Sky forest og West pirates, men vi er klare for en ny start, men nye medlemmer og et enda bedre samhold. Lederene våres har derfor år med erfaring, så dette skal vi klare. men vi trenger din hjelp, er du klar for en helt ny verden? 

Planen nå er å samle medlemmer og starte et felleskap, sånn som nevnt tidligere lengere oppe gir vi oss ikke uten stopp, siden 2019 har vi hold på, og lenger vil det bli. Selv om ikke alle som er med nå har samme historie, og mange har unike, spennene og mere gripende enn vår, vil det alltid være vår historie og derfor vår plan. Som alle årene vi har jobbet, skal vi fortsette. 

Dette er ikke slutten på historien, den har nettopp begynt!

Slutten

Kontakte oss

Alle ledere kan kontaktes via Instagram og Discord. På siden over ledere finner du mer informasjon om denne muligheten.

Ønsker du å bli med oss kan du søke enkelt her, eller kontakte ledelsen. vi håper å se deg!

Tuva Lionfeather 

Medie-ansvarlig

T.u.v.a.0.m.a.r.i.e@gamil.com

bottom of page