top of page
StarStable 2023-06-26 21-18-37_edited.jpg
Oppdaterer denne siden 
All manglene info kommer veldig snart 

takk for tålmodigheten 

Her finner du morsomme aktiviteter å gjøre med venner, grupper, på event eller under akt. Dette er de aktivitetene vi i Light Wings synes er veldig morsomme, og noen gode kjente klassikere. Noen av disse lekene kommer også på ukeplanen vår, så hvis du er medlem eller bare nysgjerrig er det bare å lese her så man er litt forberedt til akt.

Denne siden vil hele tiden bli oppdatert, så har er det gøy å kunne lese. 

Hvis det er noe du føler mangler på denne siden, så send en melding til Tuva Lionfeather (Tunfisk), trykk her for å kontakte henne.

Star stable leker

Dressurnivå

Alle mot alle aktiviteter

...

Utklednings aktiviteter

.......

Quis aktiviteter

....

Lag aktiviteter

....

lightwings.jpg

Bilde aktiviteter

ccd.png

Denne leken går ut på å være førstemann til et bestemt sted, hvor den som vil sender ut et bilde. Personen som tok bildet skal stå på stedet helt til noen finner dem. 

Bilde leken
 

Her skal en fra klubben gjemme seg rundt om i hele jorvik! Personen skal sende bilder som en del av hintene så skal de andre prøve å finne ut av hvor de har gjemt seg ved bruk av bildene. (endret)

Bilde gjemsel
 

ccd.png
lightwings.jpg

Quiz aktiviteter

Her stiller medlemmene seg nederst i en stor trapp, dere får spørsmål og den som svarer riktig får lov til å gå opp ett steg. Den som kommer til topps vinner leken.

Trappeleken
 

ccd.png

Denne leken går ut på å være kjapp og ha en god hukommelse, dere står på en rekke med aktleder foran seg. Aktleder gir dere et tema så skal den som står fremst i rekka skrive ned en ting fra temaer innen 5 sekunder. Når den første har svart skal den neste i rekken svare. Skriver man samme ting eller bruker mer enn 5 sekunder får man BOOM og er ute av runden! Når leder sier BOOM så slutter alle og svare til lederen sier det er klart igjen. 

Tic tac boom
 

ccd.png
lightwings.jpg

Alle mot alle aktiviteter

ccd.png

Kordinatjakt går ut på å finne så flest mulig ved bruk av medlemmenes kordinater, man kan bestemme om dette skal skje rundt i hele jorvik eller i ett bestemt område! En person får utdelt koordinatene og skal finne medlemmene som har gjemt seg!
 

Kordinatjakt
 

lightwings.jpg

Lag aktiviteter

ccd.png

Hunger games går ut på at alle er mot alle, i et bestemt område skal grensen bli begrenser på hvor man kan gå/gjemme seg. Man får 20-30 sekunder på å løpe og finne ett bra gjemmested, en person teller og skal lete etter medlemmene, man blir tatt ved å invitere de inn i grupper og personen som står igjen vinner leken. 

Hunger games
 

Denne leken handler om å finne ut hvem som er morderen i historien, medlemmene får enten en M for morder eller S for sheriff som blir sendt fra historie telleren på venn. Resten skal finne ut hvem som har drept de uskyldige og skal derfor samarbeide sammen med sheriffen uten å vite hvem det er!

Murder mystery
 

ccd.png
ccd.png

Her skal dere ta på dere en mest fargerik antrekk som skal hjelpe dere igjennom leken. Medlemmet som starter å bestemme skal si hvilken farge som kan gå over til den andre siden mens de som ikke har fargen skal vente og løpe over, de blir tatt ved å bli invitert i gruppe og blir en del av de som skal fange resten av fiskene.
 

Fisken i det røde hav
 

lightwings.jpg

Utklednings aktiviteter

ccd.png

Her handler det om å ha best klesstil innenfor ett bestemt tema ifra 2 valgfrie dommere! Medlemmene skal bli rangert fra 1-10 på hvor godt presentasjon antrekket følger temaet og hvilke de syntes er mest stylish!
 

Fashion famous
 

Hei skal man ubestemt lage ett antrekk ved å få tall fra andre medlemmer der dere skal lage ett antrekk. F.eks personen ved siden av gir meg tallet 5 i Rekka du har i skapet ditt, deretter enda ett tall bestemt fra Horisontalt eller Vertikalt ! Så skal man se hvordan antrekket blir tilslutt!

Kles Kaos
 

ccd.png

Kontakte oss

Alle ledere er tilgjengelige å kontakte via Insta og Discord. På siden over ledere finner du mere info om denne muligheten

Ønsker du å bli med oss kan du søke enkelt her, eller kontakte ledelsen. vi håper å se deg 

Tuva Lionfeather 

Medie-ansvarlig

T.u.v.a.0.m.a.r.i.e@gamil.com

bottom of page