top of page
  • benedikteodegaard

Møtereferat 11.06.2023

Møtereferat 11.06.2023


Elite

Kjempe flinke alle sammen på stevnet! Til neste program skal vi være flinkere til å ta hensyn til aldersforskjellen mtp hvor mye klokka er når vi har elite og avslutter. Derfor må vi også ha mer dialog rundt dette med tid, sånn at vi får utnyttet de timene best mulig og at alle vet at de kan fullføre denne tiden.

Minner også om at hvis man ikke har kommet på 3 øvinger så vil man bli satt på reserve.


Økt med Red Roses

Det blir økt sammen med Red Roses torsdag 15.06.23 den kommende uken. Tidspunkt kommer senere, og som sagt tidligere blir det Jorvikbingo.


Miljø/tillitskontakt

Som dere vet har det vært mye styr og drama de siste ukene, men som har roet seg nå. Dere har vært flinke til å ikke svare det som kommer i global, så fortsett med det! Evt kan man også ignorere om det blir for mye. I den sammenheng har vi nå også funnet denne muldvarpen, som vi har hatt en prat med. Så dette og er satt en strek over. Er det noe som skulle dukke opp eller du trenger en prat minner vi om chat funksjonen på nettsiden vår, eller kontakt Suzi på discord.


Ønsker dere alle en fin uke som kommer <3

-Ledelsen19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Kontakte oss

Alle ledere er tilgjengelige å kontakte via Insta og Discord. På siden over ledere finner du mere info om denne muligheten

Ønsker du å bli med oss kan du søke enkelt her, eller kontakte ledelsen. vi håper å se deg 

Tuva Lionfeather 

Medie-ansvarlig

T.u.v.a.0.m.a.r.i.e@gamil.com

bottom of page