top of page
  • benedikteodegaard

Møtereferat 25.06.2023

Møtereferat 25.06.2023


Nettsiden vår Nettsiden vår blir nå fornyet sånn som sso :D Dermed vil det bli nytt utseende med ny stil! 2. Juli skal det aller meste være gjort om, i tillegg dressuren være lagt ut og 9. Juli skal alt av små pirk være i orden. Det vil også komme en egen kanal i discord hvor medlemmene kan skrive om de finner noe feil i nettsiden, sånn at Tunfisk kan ha oversikt over feilene :)


Sommerferie Det er nå sommerferie for de fleste, og noen av lederne vil være bortreist enkelte uker. Det vil gis beskjed på forhånd eller i fravær. Men vil alltid være noen tilgjengelig.


Akt og krav Selv om det er ferie så er det veldig viktig at alle svarer daglig under avstemning om man kommer på akt eller ikke. Det har vært litt sluntring med det, og det blir veldig slitsomt hvis lederne må vente, og purre på enkelte. Lengre fravær kan skrives under fraværkanalen sånn at vi ledere er klar over hvis noen ikke kommer på en stund, men viktig at man fortsatt stemmer under avstemning. Det vil bli strengere når det kommer til dette, husk at det også er akt krav 1-2 ganger i uken, og uten beskjed til oss så kan en konsekvens være å bli nedrangert.


Akt i sommerferien

Det vil bli akter i sommerferien, og det vil bli lagt ut avstemning på hvilke dager folk kan hver søndag. Det vil bli 1 dag i uka med dressur, og resten lek og morro på de dagene det er sagt flest at man kommer. Lærlinger vil få mer ansvar for akter i sommerferien og om andre også har lyst til å ha akt og prøve seg ut så er det bare å sende melding til en av lederne.


Eliteteam Eliteteamet har fri i sommerferien. Men det er ønskelig at vi får til en dag hvor vi får tatt bilder av teamet sammen til oppgraderingen av nettsiden


Alle i ledelsen ønsker dere en fantastisk fin sommerferie! Nyt finværet og håper vi sees i noen akter <3

-ledelsen


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kontakte oss

Alle ledere er tilgjengelige å kontakte via Insta og Discord. På siden over ledere finner du mere info om denne muligheten

Ønsker du å bli med oss kan du søke enkelt her, eller kontakte ledelsen. vi håper å se deg 

Tuva Lionfeather 

Medie-ansvarlig

T.u.v.a.0.m.a.r.i.e@gamil.com

bottom of page