top of page

I Light Wings har vi veldig stort fokus på miljø, sikkerhet, og personvern, på grunn av dette har vi laget tillitskontakten. dette er en person man kan snakke med om alt innenfor klubb, miljø, ønsker, tanker, osv. Tillitskontakten er en du kan sende melding til for å snakke om det du trenger å få ut, eller noe du ønsker å endre eller fikse. Er det noe du tenker på, angåede miljø, så er du mest sannsynlig ikke alene,

Tillitskontakten er ikke en del av ledelsen. De som er tillitskontakt er viktige støttespillere for medlemmer. I eventuelle avstemninger vil tillitskontakten ha stort fokus på medlemmers beste, etter som hun/han får høre medlemmenes historie og meninger på en annen måte enn ofte ledere gjør.

Hvordan bli tillitskontakt?

For å bli tillitskontakt må man ha et åpent sinn for å se alle sider av en sak, man kan ikke høre på det første og beste, men heller stå nøytral i en eventuell konflikt. 

Tillitskontakten må også være voksen nok til å kunne si ifra hvis det er noe som er ugreit, og lytte uansett hva det er. 

Kun de som får god kontakt med alle, og blir stemt frem som en person alle tør å snakke med kan bli tillitskontakt. Dette er viktig for å vite at alle medlemmer føler seg trygge når de snakker med denne personen, og viktig for medlemmer å vite at denne personen holder taushetsplikten sin.

Kan man sende anonyme meldinger?

Du kan sende anonyme meldinger til tillitskontakten.

For å kunne sende anonyme meldinger, må man trykke "kontakt oss" knappen som er nederst i høyre hjørne på nettsiden vår på pc. På telefon er det 3 prikker i høyre hjørne, trykk på de og velg "chat". Dette er en chat funksjon som er lik både på pc og telefon. Her vil du få opp en melding med noen alternativer, og en av de er "jeg vil gjerne kontakte tillitskontakten", denne må du trykke på. Det sender en melding til tillitskontakten, så en av de kan komme inn i chatten og høre på det du ønsker å dele. Noen ganger kan det ta litt tid, men vi svarer deg så fort vi kan. for å gjøre det lettere har vi satt opp tider hvor det er lettere å få svar i chatten. 

Tidene der chatten er online er:

Mandag  16:00 - 22:00

Tirsdag  16:00 - 22:00

Onsdag  16:00 - 22:00

Torsdag  16:00 - 22:00

Fredag  16:00 - 22:00

Lørdag  12:00 - 22:00

Søndag  12:00 - 22:00

Det er ikke umulig å få svar utenom disse tidene, men da kan det ta litt lenger tid før tillitskontakten har mulighet til å svare deg. 

Om du ønsker å få svar så fort som mulig er det lettest å sende tillitskontaktene en melding enten på, instagram eller discord. sender du en melding der har du dessverre ikke mulighet til å være anonym, men hun får ikke lov å fortelle hvem du er videre uten godkjennelse fra deg. 

Tillits kontakt

Tillits kontaktene

Bilde7.jpg

Caren Sweetmountain

  • Instagram

Kallenavn: Bestemor

Rolle: Tillitskontakt

Alder: 2001 (21 år)

Lit om:

Jeg er en person som vil høre på alle og ønsker at alle skal trives, du skal følle deg trygg ved å snakke med meg!

Bilde8.jpg

Tuva Lionfeather

  • Instagram
  • TikTok

Kallenavn: Tunfisk

Rolle: Reserve/ekstra tillits kontakt

Alder: 2003 (20 år)

Lit om:

Jeg er en person som mange synes det er lett å snakke med. jeg ønsker å høre på deg og dine tanker.

Jeg er leder i klubben, så derfor er jeg kun reservere om det er nødvendig

Skjermbilde 2023-06-25 194151.png

Kontakte oss

Alle ledere er tilgjengelige å kontakte via Insta og Discord. På siden over ledere finner du mere info om denne muligheten

Ønsker du å bli med oss kan du søke enkelt her, eller kontakte ledelsen. vi håper å se deg 

Tuva Lionfeather 

Medie-ansvarlig

T.u.v.a.0.m.a.r.i.e@gamil.com

bottom of page